Did I ever existed?


Citisem cu cateva minute in urma un comentariu pe care mi l-a dat o fata pe blog si mi-am dat seama ca are extrem de multa dreptate..."Spend your life with who makes you happy , not with who you have to impress".
Si ma gandesc..oare nu asa e?Incercam intotdeauna sa impresionam si sa atragem atentia,sa ne batem joc mai apoi de persoane chiar daca nu asa suntem doi,dar doar pentru ca ne hranim orgoliul cu suferinta altora.Mi-am dat seama ca singuratatea e un tunel surd in care nu te poti misca decat in 2 directii: sa mergi mai departe sau sa te simti mizerabil si sa te indrepti incet incet spre o depresie.Si va intreb..oare merita sa ne schimbam si sa impresionam pe toata lumea?Am incercat intotdeauna sa neg ca nu sunt o persoana perfecta si am tras de mine sa incerc sa fac lucrurile cat mai bine.Pentru ce?Probabail ca nici nu mai conteaza.Avem tendinta de a calca in picioare zambetele si momentele frumoase din viata noastra si sa ne prefacem ca nu ne pasa.Ei bine...mie imi pasa.Si mi-am dat seama ca fericirea poate ca nu ma vrea in gradina ei si atunci prefer sa fiu ok si sa nu fiu fericita decat sa ma simt mizerabil pentru o lume in care tot timpul voi cadea si va veni un moment in care nu o sa ma mai pot ridica pentru ca lumea e prea cruda.De ce ne hranim cu suferinta altora?Pentru ca conteaza mai mult sa tipi dupa atentie decat sa admiti ca poate nu e totul cum crezi.Nu suntem oameni suntem doar niste roboti care se programeaza in timp.In care moment existam cu adevarat?

3 comentarii:

 1. Interesant, imi place cum scrii.
  Apropo
  Am organizat un concurs http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2011/09/concurs-imaginatia-la-puterea-doua.html pe Biblioteca Prafuita si as dori sa participi si tu sau daca nu poti sa participi la concurs poti sa anunti pe blogul tau despre concurs, daca vrei. Mi-ar face o deosebita placere.
  "Un concurs care se bazeaza pe libertate si imaginatie. Toti cei care au putina inspiratie se pot inscrie la concurs."
  Mai multe detalii despre concurs pe BP
  Multumesc,

  RăspundețiȘtergere
 2. E adevarat ce zici.ma intreb doar tu in ce categorie te inscrii ? Esti cea care isi hraneste orgoliul cu suferinta altora si ti-ai dat seama ca e gresit , sau e vorba despre altceva, mai complicat ? sunt curios daca nu te superi.Te-ai autocaracterizat ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Mmmm intr-adevar e putin mai complicat, dar un lucru ti-l pot spune sigur:nu fac parte din categoria care isi hraneste orgoliul cu suferinta altora, ci dimpotriva fac parte din categoria care a simtit pe pielea ei cum altii se bucura de "nefericirile" mele.Am incercat doar sa deschid un subiect in principiu...adica nici nu m-am victimizat si nici nu am aruncat cu pietre in cineva...e pur si simplu o parere, dar apreciez intrebarea ta.

  RăspundețiȘtergere