Totul sau...nimicChiar si atunci cand crezi ca poti face tot,gandeste-te ca sunt altii care ar vrea sa "faca" dar nu pot.
Gandeste-te ca nu fiecare dintre noi e atat de norocos precum pretinzi ca esti pana la refuz.
Inainte sa judeci o persoana priveste-te din interior spre exterior si o sa-ti descoperi adevarata frumusete.
Indiferent de situatie,nu uita sa zambesti si sa fii puternic.Sunt aici si te sustin.Vreau sa te ajut.Vreau sa ma ajuti
Vreau sa ma asculti,sa ma pretuiesti in primul rand ca o persoana careia i te poti destainui.
Vreau sa ma iubesti si sa ma apreciezi asa cum si eu fac.Vreau sa ma intelegi chiar daca eu nu te inteleg intotdeauna.
Orice-ar fi,rau,bine,rai sau iad imi va ramane mereu intiparita imaginea chipului tau si zambetul care ma face fericita.
Nu conteaza nimic altceva decat noi.Noi si lumea.Noi si Universul.Te iubesc mai mult decat crezi..Iubesc tot ce ma inconjoara.
Fiecare particica din mine tanjeste la vremurile bune cand nu aveam nicio grija.Eram noi si marea.Sau noi si gandul la mare
Nu renunta niciodata la amintirea mea.Asa cum nici eu nu o sa renunt la cei din jurul meu.Fiecare are particica lui,mi-am creat o imagine pentru fiecare sentiment.Urasc,iubesc,uit,mor,traiesc,bine,parinti,mama,el,ei,noi,ea.

Prostii[Din nou la tine]


Am alunecat in vise si-am cazut pe-o stea.M-am impiedicat de-un nor si ti-am intalnit privirea.Am privit soarele si am gustat dulceata marii.Am simtit in adancul venelor fiorii intalnirii noastre de a doua zi.Am sarutat luna si mi-a daruit speranta.Am zambit si am ajuns pe cel mai inalt munte.Am urcat pe cate un vis si am ajuns din nou la tine!Picture:By Moldy.