What's love?



De multe ori de-a lungul timpului mi-am pus intrebarea asta..si mereu am incercat sa gasesc raspunsul perfect.Si ma gandeam sa imi spun parerea in sfarsit..
Dupa parerea mea,a iubi e cel mai frumos lucru din viata unui om,chit ca e vorba de iubirea din familie ,iubirea dintre best friends sau iubirea dintre doi indragostiti.
Iubesti atunci cand esti fericit de cand te trezesti si pana cand te pui din nou sa dormi..iubesti atunci cand esti capabil sa-ti schimbi defectele in calitati..iubesti atunci cand simti fluturi in stomac pentru prima oara dupa mult timp,cel putin senzatia asta pentru mine la inceput a fost fascinanta..si asta pentru ca nu se intampla de prea multe ori de-a lungul timpului..
Iubesti atunci cand zambesti si esti fericit doar pentru ca afara e o zi frumoasa..iubesti atunci cand ti-e dor de cel pe care il iubesti chiar daca trec cateva ore sau cateva zile..iubesti atunci cand esti dispus sa lupti impotriva celor care nu stiu ce inseamna sa iubesti..iubesti atunci cand muzica te face fericit..Iubirea e ciudata si se spune ca trece prin stomac dar nu am deslusit sa dezleg inca ce inseamna exact..iubesti atunci cand simti ca esti in stare de orice si la orice ora...iubesti atunci cand exista distanta dar simti ca poti ajunge la cel iubit doar daca inchizi ochii sau evadezi intr-o seara de acasa..
Iubesti atunci cand simti caldura imbratisarilor si "dulceata" saruturilor..iubesti atunci cand simti ca ai invatat sa iubesti..
Nu am fost niciodata genul de persoana care a iubit pe oricine ..sau mai bine zis nu am simtit chiar mereu ca iubesc atat de mult incat sa ma gandesc ca cel cu care sunt ma poate schimba in bine,iubirea nu se invata..se simte pana in ultima particula a corpului ..cand iubesti inveti sa sacrifici,sa suferi dar inveti sa fi fericit si sa vezi totul mai bine..Recunosc,am invatat sa iubesc acum putin timp si asta datorita celui de langa mine...


Love is like poison..Love's like a drug..once you've tasted it you are dependent.