I would of died for you,my almost everything.


Stii ce?Infantilitatea de care dai dovada de fiecare data depaseste limitele ratiunii mele.Daca dragostea pe care ti-o port si toate lucrurile pe care le-am construit impreuna nu ti-au demonstrat niciodata nimic,atunci degeaba te-ai numit..stii tu cum.Copilaros si stupid modul in care iti exprimi sentimentele..Limite?Le-ai depasit de mult..si cand ma gandesc cate suturi am primit in cur doar pentru atitudinea ta de copil inconstient..dar am zis lasa..lasa ca trece,oamenii sunt fraieri si nu stiu tot ce e intre noi,nimeni nu stie ..inafara de mine si tine..prin cate am trecut..evident.Am gresit mult prea mult,recunosc..si sunt o fraiera..Macar mie nu mi-e rusine sa recunosc ca am gresit...spre deosebire de tine.Multumesc ca pe zi ce trece ma faci sa ma simt ca un cacat..dar hey..stai putin!M-am obisnuit deja cu asta.Stii?Viata e ca un carusel...tot timpu va fi asa..si la ruleta ruseasca dintre noi,nimeni nu a castigat..glontul a fost pentru fiecare.Poate pentru tine nu conteaza,dar de data asta chiar mi-ai risipit toate sentimentele pe care ti le purtam..pentru ca in adancul sufletului,particica aia pastrata pentru tine ramane ca o cicatrice,si stii?doare!Doare al dracu de tare...A,dar nu-i nimic..stii..timpul le vindeca pe toate..nici macar nu o sa iti mai amintesti numele meu..o sa consider ca am pierdut o iubire,stii..prima iubire...aia care nu se uita niciodata,pentru ca orice ar fi tot o sa te iubesc,ca asa sunt eu..renunt prea greu..Dar nici eu nu mai pot si cred ca nici tu.Pentru asta o sa raman doar un nume,o fata,o voce care o sa sune surd din cand in cand.Stii ma pregateam intens pentru ziua aia speciala pentru tine.Gandul ca esti fericita ma face si pe mine fericita.Atat vreau.Goodbye,my almost lover!

Un comentariu:

  1. omg e cel mai tare articol pe care l-am citit. jur. fara tampenii si ambiguitati, scurt si la obiect, si pe intelesul sufletului. superb. imi pare rau ca e trist, dar e plin de feeling-uri si din pacate doar tristetea si regretul sau apasarea te stimuleaza asa de tare.
    si foarte ciudat, sincer pana la sfarsit de tot am crezut ca e vb de un baiat, un lover. si apoi ai schimbat toata ratiunea randurilor. bravo!

    RăspundețiȘtergere