Must do!


Ma tot gandeam zilele astea...si sincer..nu-mi lipseste nimic,cel putin momentan sunt fericita.Si mi-am propus ca pe viitor sa fie tot asa.
Imi doresc o mie de zambete ca sa le pot consuma zi de zi,imi doresc prieteni vesnici care sa ma sustina la greu,imi doresc fericire,imi doresc putere sa iert,imi doresc liniste.As vrea o familie fericita si un cantec vesel.Imi doresc o mama puternica si o sora iubitoare.As vrea sa fiu fericita si dupa ce mor,imi doresc un gram de noroc si un milion de vise implinite.
Imi doresc o chitara,imi doresc sa imi ascult vocea din interior si sa reusesc sa fac tot ce imi propun.Imi doresc sa scap de frica ca voi fi dezamagita iar,imi doresc sa iubesc si sa fiu iubita pana la limita.
Imi doresc imbratisari si saruturi la fiecare moment greu pe care va trebui sa-l depasesc pe viitor.Imi doresc sa reusesc sa fiu "eu" in continuare indiferent de ce zic ceilalti,imi doresc sa pot dormi mai mult si imi doresc sa nu mai fiu atat de incapatanata.Imi doresc sa pot uita de trecut si sa nu ma mai uit inapoi.
Si in sfarsit,imi doresc sa nu te pierd.