Aparente.[Ignorance is my new best friend]
























Atunci cand esti un fel de "idol"pentru cei din jur e greu sa"pasesti gresit".Dar si mai ciudat e faptul ca insemni ceva pentru cineva,si nu neaparat pentru cineva apropiat,ci pentru cineva pentru care te cunoaste din vedere,sau esti doar un simplu amic,respectiv amica(. _ .)
Uneori nu-mi vine sa cred,si asta pentru ca nu mi se pare ca nebunia si faptul ca sunt independenta si rebela ar putea sa insemne ceva pentru cineva.Simt ca ma schimb incet incet,incep sa ma abtin sa fiu pesimista sau sa spun lucruri rele despre mine,incerc sa nu mai fiu atat de modesta si sa accept realitatea asa cum e.Inca urasc minciuna si inca urasc complimentele.Nu sunt o persoana perfecta si nici nu o sa incerc sa fiu.Voi trai pentru mine si pentru cei care tin la mine neconditionat.Voi accepta si succesul si insuccesul pentru ca viata nu e roz.
Respect parerile celorlati chiar daca nu sunt intotdeauna corecte si incerc sa fiu o persoana normala...in ciuda imprejurarilor....
Voi fi la fel de turbata si nenorocita si poate ca la fel de sensibila,desi imi doresc sa scap de unele.."defecte" care nu imi dau pace de ceva timp..
Voi fi aceiasi persoana care e in stare sa plece in mijlocul noptii pentru o persoana speciala.Aceiasi persoana care nu va spune "Te iubesc" daca nu va simti nevoia si aceiasi persoana care va exaspera pe oricine oricand doar pentru ca e mult prea incapatanata si ignoranta.
P.s:Deep down I know you love me no matter what.Deep down..I know you won't forget me too easy!