Fara nicio stareMa gandesc sa-mi impart fericirea cu cei care-mi impartasesc singuratatea si tristetea,ma gandesc sa-mi impart zambetele cu cei care nu zambesc atat de des,si ma gandesc sa-mi impartasesc sentimentele cu cel pe care il am alaturi.Nu a fost niciodata gresit sa iti impartasesti gandurile cu altcineva asa cum fac eu.Nu caut popularitate si nici mii de cititori,ci doar oameni care imi impartasesc starile de spirit si frustrarile din cand in cand.Caut oameni care sa imi daruiasca din optimismul lor si sa ma scape de pesimismul care ma alearga zi de zi.Caut sa zambesc in fiecare zi pentru cei care ma apreciaza si ma iubesc chiar daca nu sunt perfecta.Caut sa-mi gasesc sufletul pereche intr-o lume ciudata si trista.Caut sa rad de toate porcariile pe care le fac cu cei cu care stau si ma simt bine zi de zi.Poate ca te consideri diferit,dar diferit nu inseamna retras,asta daca la chestia asta te gandesti.Eu sunt diferita pentru ca nu impart mediocritatea de care dau dovada majoritatea dintre noi.Imi doresc si acum sa-mi indeplinesc visele cu ajutorul celora care mi-au ascultat tampeniile de-a lungul timpului.
Nu am intotdeauna idei stralucite si nici cuvinte potrivite pentru toata lumea si de asemenea nu sunt nici un exemplu demn de urmat,dar tind sa cred ca in lumea asta mai sunt persoane care gandesc ca mine si care retraiesc anumite momente prin ceea ce scriu.Sunt fericita,poate mai fericita ca niciodata,si de asta zambesc in orice moment!

2 comentarii:

  1. tot ce e scris cu sinceritate e frumos.. nu suntem niste scriitori desavarsiti.. suntem niste oameni simpli ce ne lasam prada sentimentelor si incercam sa facem "publica" o parte din fericirea sau tristetea noastra:* nu de lovim de rima,ritm,masura,curente,epoci,perioade...si tocmai de aceea eu cred ca asta ne face speciali;)) din nou bravo:*

    RăspundețiȘtergere