Am doar 18 ani!













12 aprilie 2011,ziua in care scap de copilarie si ganduri de copil si trec metaforic spre o alta lume infinita,cea de "adult".Intrebari numeroase din partea tuturor referitor la felul cum sa simt..Raspunsul meu?Nu ma simt extraordinar de diferit,dar cu siguranta imi doresc sa fiu de 1000 de ori mai fericita si mai sanatoasa in anii ce urmeaza.18 ani.Cea mai frumoasa varsta pe care o poate avea un adolescent in viata sa.Cu bune,cu rele trecem spre un alt taram al necunoscutului,sperand sa descoperim din nou lumea.Am renascut,sunt o alta persoana.Las in urma tot ce a fost nefericit si trist si pasesc spre "adulthood" cu zambetul pe buze si capul sus.Imi doresc sa am o viata frumoasa in continuare,sa ma bucur cat mai pot de liceu,apoi sa-mi iau ramas bun de la Brasov incet incet,pasind spre facultate.Sunt fericita ca am persoane dragi care ma sustin si ma iubesc indiferent de varsta pe care o am si le multumesc tuturor ca de acum incolo ma vor privi ca un adult.Iata ca pot fi si eu fericita in lumea mea!


3 comentarii:

  1. sa nu-ti pierzi optmismul...ever
    si bun venit printre "adulti" ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! La multi ani. Ps.. Am scris un articol mai special si diferit. Si doresc sa il public si la tine pe blog. Articolul este sub forma de poezie. Daca accepti si esti interesata iti dau mai multe detalii la id de messenger: b3tobeto@yahoo.com. O zi frumoasa. Apropo frumos articol

    RăspundețiȘtergere
  3. multa sanatate ,fericire, indeplinirea tuturor dorintelor , sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata si un calduros LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere