-Infinit,+Infinit


Sunt un geniu neinteles printre intelectuali prosti si un poet fara versuri intre scriitori de mana a doua.Sunt o jucarie stricata intr-o lume plina de papusi perfecte,sunt iubita care spune tot timpul "Te iubesc".Sunt infimum si supremum,plus si minus in acelasi timp...Sunt culoarea dintre toate non-culorile colorate.Sunt tipa rece si distanta printre toti romanticii iubareti care joaca doar un rol intr-o piesa de teatru.Zambesc atunci cand toata lumea plange si plang atunci cand toti aveti un motiv de-a rade.Sunt "printesa" dintre toate "Cenusaresele".Sunt scriitorul fara cuvinte,actorul fara replici si cantaretul fara muzica.Sunt nehotarata atunci cand ceilati sunt foarte siguri si sunt hotarata atunci cand ar trebui sa am dubii...Sunt optimista printre toti pesimistii optimisti.Citesc ganduri cu usurinta dar pe-ale mele nu o sa le pot intelege niciodata.Sunt alfa printre omega si minus cand de fapt totul e plus.
Totul e inevitabil.Iau decizii cand sunt indecisa si tac cand ar trebui sa vorbesc cel mai mult.DAr totul e relativ.Eu sunt eu si tu esti tu.Voi sunteti toti niste retardati in lumea mea normala,iar eu sunt o ciudata in lumea voastra perfecta.In lumea mea?Eu am tot timpul dreptate,eu sunt aia desteapta,deci eu fac regulile.Deci voi,restul,sunteti doar niste jucarii in universul meu gigantic,dar microscopic.Sunt tot ceea ce mi-am propus si tot ceea ce nu vreau sa fiu.Sunt diferita si unica in modul meu tampit de-a fi,dar asa o sa raman.Infinit de infinita in afirmatiile negative pe care le fac.Toate astea sunt tampenii colosale.Sunt absolut tot ce nu vei fi tu niciodata.

4 comentarii:

  1. Sper ca nimeni sa nu fie asa niciodata... mai bine retardati decat perfectionisti ce au intotdeauna dreptate in tampeniile lor...

    Toti terminatii au blog mai nou... imi pare rau ca mi-am pierdut 5 min din viatza citind porcariile unei copile imadure si razgaiate... poate te va lovi maturitatea si vei ajunge sa realizezi si u ca lumea nu e in mainile tale cum crezi... si nu esti un soare ca toti celalti sa se invarta in jurul tau... dar de cine se aseamana se-aduna presupun... Pareri de rau... te compatimesc... urli disperata spre a obtine atentie... te chinui prea mult si strici, oricum la cat de perfecta esti... cine sa poate fi de inaltimea ta sa te judece... si astea sunt doar niste cuvinte pe un blog stupid... n-as vrea sa te cunosc in realitate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact ce am vrut eu sa zic.Faci parte din categoria din care nu vreau sa fiu,si nici nu am de ce sa dau explicatii.Sunt imperfecta si nu inteleg de ce trebuie sa dau explicatii.Nu vreau atentie,nu am nevoie de sfaturi,nu am nevoie de absolut nimic.Tot ce am vrut sa zic in postarea asta e ca sunt o persoana incompleta,nicidecum ca sunt perfecta,iar in privinta comentariului tau,multumesc de apreciere si de parerea sincera,chiar iti multumesc ca ma incurajezi sa continui sa fiu la fel si pe viitor.Si asta e valabil pt toti oamenii care sunt de aceiasi parere cu tine si o voi spune doar o singura data..nu va convine ce scriu,nu ma cititi,scriu pentru mine si doar pentru mine si nu am nevoie de "fani".Cei care ma cunosc cu adevarat stiu exact cine sunt si sa stii ca nu iau in seama comentariile rautacioase dar nici nu le evit.Multumesc ca ti-ai exprimat parerea dar inca o data,detesti ceea ce scriu?Nu citi,exista un buton de iesire.Use it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci foarte interesant tipul asta..sau tipa care are o asemenea parere. Oricum, Anca, parerea mea e ca ai dreptate in toata chestia asta. Chit ca te referi numai la tine aici.. poate ar trebui sa ia mai mult exemplu. Pentru ca incet incet devenim niste tipare. Devenim niste roboti. Facem lucrurile doar pentru ca trebuie sa le facem si pentru ca ceilalti le fac. E asa o porcarie!

    Tine-te bine si continua in modul asta!
    Bravo.
    >:d<.

    P.s. Mersi ca iti pierzi 5 MINUTE din viata ca sa citesti ce scriu eu. Chiar apreciez foarte mult asta.:)

    RăspundețiȘtergere